Ben jij op zoek naar unieke portretfotografie in Rijssen en omgeving? Kom dan snel een kijkje nemen op mijn website. Ik maak kinderportretten en volwassenportretten in mijn studio aan huis. Het is overigens mogelijk om vanuit het hele land langs te komen. 

Wat mij zo uniek maakt is mijn persoonlijke aanpak en kijk op tijdloze beelden die de kern van iemand weerspiegelen. Vooraf zullen we eerst kennismaken doormiddel van een skype call of face-to-face gesprek. Hierin zal ik je allerlei vragen stellen. Daarnaast zal ik een vragenlijst opsturen om jou nog beter te leren kennen. Je ontvangt ook een welkom gids met daarin een uitgebreidere kennismaking met mij en allerlei tips over bijvoorbeeld je kleding.

Tijdens de shoot zelf zullen we in een ontspannen setting en een muziekje op de achtergrond tijdloze beelden maken die jij nog jarenlang zult koesteren. Mijn makkelijke manier van connecten, de 8+ jaar ervaring en achtergrond in het onderwijs maken dat je helemaal jezelf kunt zijn.

Na de shoot is het wachten op je persoonlijke kunstwerken. We plannen een reveal sessie waarin je de foto's gaat bekijken en ze kunt bestellen op prints. 

Benieuwd naar meer werk? Bekijk dan mijn portfolio

Mijn foto's zijn inmiddels gepubliceerd op verschillende plekken zoals het Reformatorisch Dagblad, National Geographic, het ND en Terdege.
Back to Top