Hi, 

Welkom op mijn website, de plek voor unieke studio portretfotografie in Rijssen en omstreken. Ik vind het oprecht altijd weer bijzonder als mensen mij en mijn werk weten te vinden en hier interesse in hebben. Hoewel ik de beelden voor zichzelf wil laten spreken, vind ik het ook belangrijk dat je weet wie jou vast gaat leggen.

Ik ben Irmgard, 29 jaar en een geboren en getogen Twentenaar. Ik ben inmiddels alweer ruim 8 jaar gespecialiseerd in portretfotografie. Enthousiast, nieuwsgierig, onderzoekend, gevoelig, impulsief en mensen-mens zijn woorden die mij perfect omschrijven. Mijn nieuwsgierige geest en enorme interesse in geschiedenis, talen,  mensen en verhalen hebben me al op toffe plekken en bij unieke personen gebracht. Daarnaast vormt mijn geloof de basis voor alles wat ik doe en hoe ik naar de wereld kijk. Uniek, wonderlijk en schoonheid zijn woorden die erg met deze basis samenvallen en wat ook terugkomt in mijn werk als portretfotograaf.

Portretfotografie was niet zomaar een keuze. Het biedt mij een kans om een persoonlijk verhaal te vertellen, iemand emotioneel te raken. Ik heb een grote liefde voor mensen en (hun) geschiedenis. Dit komt ook terug in mijn onderwijsachtergrond. Ik connect makkelijk met mensen waardoor zij helemaal zichzelf kunnen zijn en hierdoor krijg ik de kans om de geportretteerde vast te leggen in een uniek, puur en tijdloos portret. 
Ik help mensen graag, of het nu gaat om het leren van een taal (Engels) of het accepteren van zichzelf. God heeft ons allemaal prachtig en uniek geschapen. In mijn beelden zie ik het als taak om dit naar voren te laten komen. Om een spiegel te zijn die jouw unieke door God gegeven schoonheid weerspiegelt. En om te laten zien dat er kracht zit in kwetsbaarheid, omdat dit juist verbindt.

Ik heb al verschillende publicaties op mijn naam staan, waaronder National Geographic, het ND en het Reformatorisch Dagblad. Recent was ook mijn allereerste expositie te zien in het Rijssens Museum. Mijn droom? Om ooit een tijdloos koffietafelboek te mogen publiceren vol unieke personen en verhalen. 

 
Neem gerust contact op om te kijken welke stukje geschiedenis we voor jou kunnen schrijven in beeld. 

Liefs, 
Irmgard
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SPEECHLESS PHOTOGRAPHY
Back to Top