AUTHENTICITEIT – CONNECTIE – PUURHEID

Irmgard - Fotograaf Speechless Photography

SOUL PORTRAIT SESSION VOLWASSENE
Jij hebt waarde! Jouw pure, authentieke, rauwe zelf mag er zijn! Zonder opsmuk, gewoon JIJ! Met je littekens, rimpels of je kale hoofd. Zij maken je wie je bent, vertellen jouw verhaal. Een verhaal wat uniek is, omdat het geschreven is voor én door jou. Met moeilijke keuzes, diepe dalen en grote hoogtepunten. We denken vaak dat ons verhaal niet bijzonder is, maar elk verhaal verdient het om vertelt te worden. In mijn werk ga ik voor puurheid, zonder make-up of wat dan ook. Puurheid is eng, omdat we dan kwetsbaar zijn. Maar in kwetsbaarheid komt schoonheid openbaar. En die schoonheid laten we naar voren komen in jouw persoonlijke SOUL PORTRAITS.

Het wordt een intieme reis langs je geschiedenis. Een reis die we samen gaan maken, in mijn studio waar enkel jij, mijn camera en ik samen zijn. Een volle focus op jou. Want ik geloof dat jij er mag zijn met jouw verhaal en unieke schoonheid. Je hebt niet meer nodig dan jezelf te zijn.

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om jouw verhaal te vangen in een tijdloos document waarin jij in je kracht staat.
Ook prachtig om samen met je (groot)ouder, partner of kind te boeken.​​​​​​​
DEZE SHOOT IS VOOR JOU ALS JE: 

✔  Jezelf uit wil dagen om je 'maskers' af te zetten 
✔ Jezelf wil zien zoals je werkelijk bent
✔  Een verhaal hebt om te delen
✔  Een prachtig portret wil van hoogwaardige kwaliteit
✔ Een persoonlijke ervaring wil met een
 uniek beeld als resultaat
✔ Gaat voor kwaliteit boven kwantiteitNA DE SHOOT:

✔ Heb jij een bijzondere ervaring gehad
✔ Heb je een galerij met unieke beelden waar je uit kunt kiezen
✔ Heb je jouw verhaal vastgelegd in woord en beeld
✔ Heb je een nieuwe kijk op jezelf en je eigen schoonheid

✔ Heb je een tijdloos, krachtig persoonlijk kunstwerk  wat een plek in huis verdiend 
✔ Krijg je de mogelijkheid om prints te bestellen
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SPEECHLESS PHOTOGRAPHY
SOUL PORTRAIT SESSION KIDS
DEZE SHOOT IS VOOR JOU ALS JE: 

✔  Alleen maar mobielfoto's hebt van je kind(eren)
✔ Vind dat de tijd zo snel gaat en je dit moment wil koesteren
✔  Een prachtig portret wil van hoogwaardige kwaliteit
✔ Een persoonlijke ervaring wil met een uniek beeld als resultaat
✔ Gaat voor kwaliteit boven kwantiteit


NA DE SHOOT:

✔ Heb je een galerij met unieke beelden waar je uit kunt kiezen
✔ Heb je het verhaal van je kind vastgelegd in (woord en) beeld

✔ Heb je een tijdloos, krachtig portret wat een plek in huis verdiend 
✔ Krijg je de mogelijkheid om prints te bestellen

Deze shoot is geschikt vanaf het moment dat het kind relatief zelfstandig kan zitten. Ook super om te boeken voor je tieners.
WERKWIJZE 
01/ Kennismaking
Het is natuurlijk niet zo dat je aankomt en we gelijk gaan shooten. We hebben via de telefoon of skype vooraf een gesprek waarin ik jouw verhaal leer kennen, je wensen bespreken en kijken of er een klik is.

 02/ Voorbereiding
We zetten een datum vast en ik begin mogelijk met een verhaalschets. Ik zal advies geven over kleding maar de kern van de shoot is om het zo clean mogelijk te houden en dat jij draagt waar jij je fijn in voelt. Ook zal de factuur voor de shoot zelf al opgestuurd worden.

03/ De shoot
Het moment is daar, je komt bij mij in de studio langs voor de shoot. Deze duurt gemiddeld 1-1.5 uur. Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee waarna we in de studio aan de slag gaan. Hier werken we verschillende settings uit en maken er een bijzonder moment van.

04/ Editing
Ik ga aan de slag met jouw foto's. Na een selectie gemaakt te hebben, bewerk ik elk kunstwerk met volle aandacht. Dit duurt 1-2 weken. Zodra ik bijna klaar ben, neem ik contact met je op om een datum te plannen voor de reveal sessie.

05/ Reveal sessie
Je gaat je foto's voor het eerst zien! Tijdens een live moment of via zoom bekijken we de beelden. Hier heb je ook de mogelijkheid om te kiezen welke foto's je wilt hebben. Er zit 1 print inbegrepen bij de prijs, daar ontvang je ook het digitale bestand van. Tijdens de Reveal Sessie kun je extra beelden en prints bijkopen. Hiervan ontvang je na de tijd de factuur.

06/ Levering producten
Het wachten op jouw persoonlijke kunstwerken wordt beloond. Binnen 2-4 weken zijn jouw afdrukken klaar om opgehaald te worden. Woon je verder weg? Dan worden ze zorgvuldig verpakt en opgestuurd. Het enige wat jou nog rest, is jaren genieten van jouw eigen tijdloze portretten aan de muur.
INVESTERING SOUL PORTRAIT SESSION

✔ KENNISMAKINGSGESPREK
✔ SHOOTBROCHURE
✔ 1-1.5 UUR SHOOT

✔ 1-2 PERSONEN 
✔ 1 FINE ART PRINT 10x15  
✔ REVEAL SESSIE


VANAF €210*


* Voor alle shoots geldt een "vanaf"-prijs  waarbij de shoot zelf, 1 print en BTW bij de prijs zijn inbegrepen. Elk extra beeld kun je bijbestellen tijdens de Reveal Session. Elke bestelde print ontvang je ook als digitaal bestand in webresolutie.

- Speechless Photography werkt standaard per shoot met 2 personen om je zo de mooiste ervaring te kunnen geven. In overleg is het met meer mensen mogelijk. Er geldt een max van 4 personen.- 


LIFE.STORY
Hoe bijzonder is het om je verhaal niet alleen in beeld, maar ook in woord vastgelegd te hebben. Het is mogelijk om een Life Story bij te boeken. Hierin wordt jouw verhaal op een autobiografische wijze weergeven. Iets om te koesteren voor jezelf, maar ook voor dierbaren. Perfect voor op een boekomslag of website.


Dit is voor jou als je:

 Jouw verhaal op autobiografische wijze beschreven wil hebben
✔ Een uniek document wil voor jou en je naaste
✔ Woorden de beelden wil laten versterken

Wie is de man achter de gitaar en mondharmonica?
Een verhaal over breken met wat verwacht wordt, diep gaan en weer opkrabbelen. Over geloven in je passie. Dit is het verhaal van Erwin. 


“Ik word wel gezien als doorzetter, maar zelf voel ik dat lang niet altijd. Ik ken mijn zwaktes en had jarengeleden ook vaak de neiging om te verdrinken in mijn eigen angsten en onzekerheden. Heb wel eens momenten gehad dat ik mezelf afvroeg wat ik nou eigenlijk voorstelde. Ik heb echt moeten leren invulling te geven aan mijn leven.” 
INVESTERING LIFE.STORY

✔ INTERVIEW 1-1.5 uur 
✔ 1-2 PERSONEN
✔ REVEAL SESSIE
✔ Gedrukt boekwerk van 6 pagina's met het verhaal en beeld


€95,-

Simply.Art
We hebben vandaag de dag de neiging om foto's enkel op de telefoon of op de computer te laten staan. Een enkele keer kijk je er naar maar al snel raken ze in de vergetelheid. 
Ik geloof in het afdrukken van foto's omdat deze dan meer tot leven komen en ze een permanente plek in je herinnering krijgen. Foto's van Speechless Photography zijn tijdloos en verdienen het om afgedrukt te worden. Daarom krijg je tijdens de Reveal Sessie de kans om jouw persoonlijke kunstwerken op hoogwaardige materialen af te laten drukken. Speechless Photography werkt al jaren samen met een vaklab, wat inhoud dat je prints museumkwaliteit hebben. Persoonlijke kunst aan de muur maakt van een huis een echt thuis. Ook prachtig om cadeau te geven. 

Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. 
WAT ANDEREN ZEGGEN OVER SPEECHLESS PHOTOGRAPHY
GEPUBLICEERD IN 
Back to Top