"Voor je het weet zijn ze groot..." Hoewel ik zelf geen kinderen heb, weet ik dat dit waar is. Als ik kijk hoe snel mijn neefjes en nichtjes opgroeien, besef ik hoe snel de tijd gaat.
Als er iets leuks gebeurd, pakken we snel de mobiel erbij. Een 'leuke' foto is zo gemaakt maar hoe vaak investeren we echt in tijdloze documenten waarop je kind is vastgelegd op een artistieke manier? In zijn onschuld, wijsheid en schoonheid. 

Meld je aan voor de kinderportetdag.

Deze dag is een laagdrempelige manier om een tijdloos, artistiek, verstillend portret te krijgen van je kind die je met trots groot in je (woon)kamer hangt. 

De dag vind plaats in mijn studio in Rijssen. Je hebt een keuze uit verschillende achtergronden en in een korte tijd zal ik jouw kind(eren) portretteren. Na de tijd is het mogelijk om op verschillende manieren de foto's af te laten drukken.

Geschikt voor elke leeftijd, van die ondeugende peuter tot die bijna volwassen tiener!

Heb je liever meer tijd of wil je graag een shoot van jezelf? Boek dan een reguliere shoot.


----------------------------------------------------

Eerstvolgende datum:

2 maart

09:30 - 10:00 uur
11:00 - 11:30 uur
13:30 - 14:00 uur
15:00 - 15:30 uur


"Prachtige beelden ontvangen van onze dochter. Puur, warm en professioneel. En zo zou ik Irmgard ook omschrijven. Ze stelt je op je gemak, is rustig en weet wat ze doet en wil. Erg fijn!"

- Marije
Deze kinderportretdag  is een unieke kans om voor een actieprijs jouw kind op een tijdloze manier vast te laten leggen met een prachtig kunstwerk voor aan de muur als resultaat. 
INVESTERING

van €̶2̶1̶0̶
voor €165*✔ Half uur shooten
✔ 1-2 kinderen
✔ Artistieke portretten
✔ Keuze uit achtergronden
✔ Kledingadvies
✔ Print 10x15
✔ Reveal sessie


* Elk extra kind uit hetzelfde gezin €45 p.p. Er geldt een max van 4 kinderen per shoot!
​​​​​​​
Yes, je hebt je opgegeven voor de shootdag. Na het voldoen van de factuur is je aanmelding definitief. Dan begint de voorpret, die al minstens zo leuk is. 

Op het afgesproken  tijdstip zal de shoot plaatsvinden in mijn studio in Rijssen. Het wordt een gezellig moment waarbij we samen werken naar een tijdloos kunstwerk voor aan de muur. Hiervoor is het belangrijk dat drukke prints en felle kleuren vermeden worden qua kleding. De shoot zal ongeveer een half uur duren.

Na de tijd ga ik aan de slag met de foto's. Elk beeld wordt zorgvuldig bewerkt. Je krijgt van mij een bericht wanneer de beelden klaar zijn, zodat we een reveal sessie kunnen plannen. Tijdens dit moment zal je de foto's live zien en kun je uit verschillende materialen kiezen om jouw favoriete foto's op af te laten drukken. Deze worden gedrukt door een vaklab die ook voor musea en galleries werkt. 

Rest jou enkel nog te genieten van je prachtige persoonlijke kunstwerk(en). 
Simply.Art
We hebben vandaag de dag de neiging om foto's enkel op de telefoon of op de computer te laten staan. Een enkele keer kijk je er naar maar al snel raken ze in de vergetelheid. 
Ik geloof in het afdrukken van foto's omdat deze dan meer tot leven komen en ze een permanente plek in je herinnering krijgen. Foto's van Speechless Photography zijn tijdloos en verdienen het om afgedrukt te worden. Daarom krijg je tijdens de Reveal Sessie de kans om jouw persoonlijke kunstwerken op hoogwaardige materialen af te laten drukken. Speechless Photography werkt al jaren samen met een vaklab, wat inhoud dat je prints museumkwaliteit hebben. Persoonlijke kunst van jouw kind aan de muur maakt van een huis een echt thuis. 

Irmgard - Fotograaf Speechless Photography

Verzenden
Bedankt voor je aanmelding. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Back to Top