Jouw of jullie verhaal op autobiografische wijze weergegeven in woord, als toevoeging op het krachtige beeld.
Waarom een Life.Story?

Herinner jij je de verhalen nog die je opa je vertelde over de oorlog? Of die grappige kant van je vader voordat hij ziek werd? Of dat verhaal van hoe je ouders elkaar hebben leren kennen. Heb jij al levenslessen die je oma op speelse wijze aan je meegaf ergens opgeslagen of de waardering die je eigenlijk voor je moeder hebt maar die je weinig uitspreekt?
Grote kans dat ze al steeds meer vervagen of onuitgesproken blijven. Hoe kostbaar is het om niet alleen een prachtige foto van of met jouw geliefde te hebben, maar ook die bijzondere grote en kleine verhalen in een mini autobiografie. Zodat jij die uitspraken voor altijd kunt koesteren, ook op die momenten dat zij niet meer bij je zijn.

Misschien heb je een heftige fase afgesloten in je leven en wil je deze symbolisch afsluiten met een uniek document waarin je ervaringen, de gebeurtenissen en je (levens)lessen gebundeld worden. Gekoppeld aan beelden waarin kracht, zelfliefde en emotie centraal staan.

Van interview tot drukwerk

Een Life Story komt niet zomaar tot stand. Om jouw verhaal goed te kunnen verwoorden hebben we vooraf een interview. Dit kan zowel online als in person plaatsvinden. In dit interview lopen we de gebeurtenissen langs, wat het met je heeft gedaan en hoe het je heeft gevormd tot wie je nu bent. Bij een verhaal met bijv. een opa of oma, halen we mooie herinneringen op, kijken we naar de band die jullie hebben en de wens die er is voor de ander. Na het interview ga ik aan de slag om al deze informatie om te buigen in een kloppend verhaal. Gemiddeld duurt dit 1-2 weken. Wanneer ik de opzet klaar heb, stuur ik deze naar je toe voor een correctieronde om je zo de mogelijkheid te geven hier en daar nog een aanpassing te doen. 

Elementen uit het interview komen ook weer terug in de shoot. Dit om zo beelden te creëren die passen bij je verhaal. Uiteindelijk wordt het samengevoegd tot een (digitaal) document dat je inziet tijdens de reveal sessie waar je ook al je foto's voor het eerst zult zien. Ik zal een eerste opzet van het document hebben en samen besluiten we welke foto's er voor je boekwerk gebruikt zullen worden. 

Wanneer alle keuzes gemaakt zijn, gaat je Life.Story naar de drukker. Gemiddeld wordt deze binnen 2-3 weken, samen met je bestelde prints, geleverd.. 

Jouw eigen levensverhaal, vastgelegd voor nu én later. 

Dit is voor jou als je:
✔ Jouw /jullie verhaal op autobiografische wijze beschreven wil hebben
✔ Een uniek document wil voor jou en je naaste, voor nu én later
✔ Woorden de beelden wil laten versterken

✔ Een periode af wil sluiten en een uniek boekwerk wil hebben waar alles in samen is gevoegd.
Je ontvangt de Life.Story naast digitaal ook in gedrukte vorm. Dit zodat je hem er gemakkelijk eens bij kan pakken als je op de bank zit. Een uniek document waarin woord en beeld prachtig samenkomen.
Back to Top